13 Mart 2015 Cuma

En iyi ve en ucuz LPG sistemleri

Yorum
Enerji kaynaklarının her geçen gün farklılaşması ve tüketici alışkanlıklarının değişmesi sonucu taşıtlarda şu an için kullanılan en popüler yakıt türü LPG’dir. Piyasaya göre de LPG fiyatları diğerlerine göre en uygunudur. Fakat LPG oto gaz sistemini araçlarına monte etmek isteyen araç sahiplerinin endişeleri ve konu hakkında eksik bilgileri mevcuttur. Bu sebepten şoförlerimiz için bu konuya açıklık getirmek istedik. 2010 ve 2015 yılları arasında kullanışlık, sağlamlık, ucuzluk ve kalite açısından en başarılı bulduğumuz LPG sistemlerinden bir tanesi olan BRC marka LPG sistemini inceliyoruz;
BRC oto gaz sisteminde kendini kanıtlamış bir markadır. Türkiye servis ağı ve parça garantisi ile de satış sonrası müşterilerine hizmet vermektedir. Araç motorlarına uygunluğu ile de tercih sebepleri arasında üst sıralarda yer alması da artı özelliklerindendir.
BRC LPG sistemi ve LPG Fiyatları:
BRC Simit Tank: 41 ve 35 litre şeklinde 2 opsiyon sunmaktadır. Simit tank haricinde de tankları bulunmaktadır. Fakat bagaj hacmi ve kullanışlık açısından simit tankı öneriyoruz. 41 lt simit tank fiyatı şuan piyasa da ortalama 160 TL’dir. 35 lt fiyatı da ortalama 150 TL’dir. Silindir tanklar ise ortalama 100 ila 120 TL arası değişmektedir.
LPG Enjektör Seti: Enjektör tercih edilecek en önemli unsur setin uyumlu ve kullanıcı dostu olmasıdır. Ucuz ve kalitesiz markalardan uzak durulmalıdır. BRC Tip Valtek Enjektör Seti piyasada şuan ortalama 310 TL’dir. BRC uyumlu rail enjektörler ise ortalama 180 TL’dir.
LPG Beyinleri: Karbüratörlü ve sıralı olmak üzere iki çeşidi yaygındır. BRC marka karbüratörlü regülatör ortalama 250 TL’dir. Sıralı sistem BRC beyin ortalama 175 TL’dir.
LPG Filtre Fiyatları: BRC gaz filtreleri piyasada seti ortalama 25 TL’ye satılmaktadır.

LPG Ayar Kablosu Fiyatları: Ayar kabloları ortalama 50 TL’ye satılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder